Здравейте, колеги! Нов съм във форума, имам приятел, който иска да си смени визията на 156-тицата преди фейслифта с тази от фейслифта. Ще ни трябва капак, броня, решетка и фарове. Въпроса ми е, калниците еднакви ли са с тези от фейслифта?
Известие
Collapse
No announcement yet.
156 преди и след facelifta
Collapse
X
-
До колкото знам се сменя и предната греда пред радиатора, защото и механизма на затваряне на капака е различен. И му кажи на твоя прятел че ако няма готови частите , а ще ги купува е по-добре да си продаде неговата и с парите за фейслифта направо ще си купи от по новите.Ми те са вече по 9000-10 000лв. Или да предложи бартер на някоя авто къща с доплащане.
-
Ето един завършен проект фейслифт
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=20335&page=3Много кадърно направена
Както е споменал и колегата , трябва ти и гредата . На тази са сменяни и калниците , но дали са еднакви не знамAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщениеДо колкото знам се сменя и предната греда пред радиатора, защото и механизма на затваряне на капака е различен. И му кажи на твоя прятел че ако няма готови частите , а ще ги купува е по-добре да си продаде неговата и с парите за фейслифта направо ще си купи от по новите.Ми те са вече по 9000-10 000лв. Или да предложи бартер на някоя авто къща с доплащане."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Задния капак също е различен, но не е задължително да го смениш......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аз не се занимавам с такива работи, просто знам, че всичко излиза доста солено, отделно като сложиш труда и нервите и ти излиза златно. Приятеля ми от дълго време също така си търси, ето такъв спойлер? Какво Ви е мнението за него, селско ли е, аз мисля че не е, защото е фабричен от Алфа и най-важното, от къде може да се закупи такова антикрило?
Comment
-
ПЪРВО:ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ!ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ АЛФИТЕ И ДА СИ ГИ КАРАТЕ С ГОЛЯМ КЕФ И ПРЕЗ 2010 ГОДИНА...сега за спойлера-не е селски,щото така колата е по-спортна,мойта е с такъв спойлер,а и мега дизайнерите на алфа на дали ще сложат такова нещо,ако е селскоПредполагам че може да го вземеш от някоя морга,кола която се дава на части (EBAY.co.uk. , ebay.com, ebay.de) или някоий който не го харесва на алфата си
CITROEN SAXO 1.4 VTS-EX...Peugeot 206 1.4 Lx- EX...Fiat Punto Sporting 1.2 16V- EX...Chysler Neon 2.0 lx- EX...Hyundai Sonata 2.0 Auto- EX...Rover 25 1.6 16V- EX...ALFA ROMEO 156 2.0 TS- EX
Comment
-
Такъв спойлер се намира адски трудно. И има вариант да ти изработят подобен, но не е точно същия. Иначе може дасе поръча и нов, но до колкото помня от "Т&Н кар" е 490лв. на груд - може и да са го вдигнали. И май не съм виждал 156 фейслифт с подобен
Comment
-
В ибея има - поляците ги правят масово, към 150 лв излиза до БГ....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Имаше някъде из форума корел-драул-ски файл с надписа, теглиш си го, и го носиш в някоя рекламна агевнция да ти направи надпис два броя излизат към 10 лв, аз така направих...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Някой, ако пази файла, ще съм благодарен да ми го дадете тук или на е-мейл knoxleave@abv.bg
Благодаря!
Comment
Comment